Wie zijn wij?
En waarom Opleidingsplatform de logische keuze is.

Samenbrengen van opleiders en bedrijven. Passie voor automatisering. Jarenlange ervaring in de opleidingswereld.

 

Met ons platform ondersteunen we jou, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Betrouwbaar
Efficiënt
Samenwerken

Wie zijn wij?

Wij zijn Opleidingsplatform, een groeiende en dynamische onderneming die zich volledig richt op het ontzorgen van het opleidings- en certificeringstraject binnen jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring in de rijschoolbranche hebben we de behoefte aan automatisering en efficiëntie in het organiseren van opleidingen en certificeringen zien groeien. Daarom hebben we Opleidingsplatform ontwikkeld, een platform dat opleiders en opdrachtgevers samenbrengt.

Bij Opleidingsplatform begrijpen we dat het betrouwbaar en efficiënt organiseren van de benodigde opleidingen cruciaal is voor de prestaties van jouw bedrijf. We zijn er trots op dat we al vele (transport)bedrijven, waaronder bekende namen zoals Makro, Hanos, Randstad, Jumbo en Renewi hebben geholpen bij het invullen en organiseren van hun opleidings- en certificeringsbehoeften.

Onze ambitie reikt verder. We streven ernaar om alle opleidingen uit de logistieke wereld toe te voegen aan ons platform. Elke dag werken we hard bij Opleidingsplatform om jou maximaal te ontzorgen en tegelijkertijd kwaliteit en efficiëntie in het opleidingsproces te bieden.

Met ons platform willen we jou ondersteunen, zodat je je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. We zijn er om jou efficiëntie en gemak te bieden bij het regelen van opleidingen. Bij Opleidingsplatform geloven we in afspraak is afspraak, zijn we oplossingsgericht, meedenkend en gepassioneerd om jou te helpen bij jouw opleidingsbehoeften. Neem contact met ons op en ontdek zelf hoe Opleidingsplatform jou kan ontzorgen en de kwaliteit van jouw opleidingsprocessen kan versterken.

Wat onze klanten zeggen