Organiseer Code 95 nascholing
Eenvoudig en snel

Sta real-time in contact met je opleider(s) en krijg direct updates over de statussen van je personeel. Het Opleidingsplatform brengt jullie samen.

Opleidingsplatform biedt:

  • Integraties met HR-programma's
  • Workflow opties
  • Relatiebeheer
  • Real-time statussen
  • 30+ opleiders om te kiezen

Zorgt bij jou voor:

  • Meer overzicht en makkelijker plannen
  • Kostenbesparing op handmatige taken
  • Snelle en correcte communicatie met opleider
  • Het niet verlopen van certificaten
  • Het vereenvoudigen van landelijke trainingen

Opleidingsplatform, voor bedrijven met Code 95 gerelateerde opleidingsbehoeften

Overzicht en controle over de opleidings- en certificeringsbehoefte binnen jouw bedrijf

In een tijd waarin de transportsector voortdurend evolueert en de regelgeving steeds complexer wordt, is het essentieel voor bedrijven om hun chauffeurs up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen en vereisten. Een van de belangrijkste aspecten van dit voortdurende leerproces is Code95 nascholing. Deze nascholingscursussen zijn niet alleen verplicht, maar dragen ook bij aan de professionele ontwikkeling en veiligheid van chauffeurs, en daarmee aan het succes en de reputatie van het bedrijf als geheel.

Opleidingsplatform biedt de oplossing voor het organiseren, bewaken, plannen en registreren van de opleidings- en certificeringsbehoeften binnen je bedrijf.

Via één code 95 platform verbonden met 30+ opleiders

Overzicht en controle over de opleidings- en certificeringsbehoefte binnen jouw bedrijf

We begrijpen dat het tegenwoordig steeds uitdagender wordt om één centrale aanbieder te vinden voor alle Code 95 opleidingsbehoeften. Met chauffeurs verspreid over het hele land en het hoofdkantoor dat de coördinatie op zich neemt, kan dit resulteren in een complexe situatie met meerdere contactpersonen, een onoverzichtelijke administratie en een gebrek aan totaaloverzicht van de opleidingsbehoeften van jouw team.

Opleidingsplatform werkt als één betrouwbare partner samen met diverse opleiders, waardoor we een landelijk dekkend netwerk van opleidingslocaties kunnen aanbieden. Dit betekent dat jouw medewerkers overal in het land toegang hebben tot geschikte Code 95 opleidingen.

Ons platform biedt de flexibiliteit om eenvoudig meerdere opleiders tegelijk in te plannen, op een manier die het beste past bij jou en je team. Tegelijkertijd bieden we je de mogelijkheid om alles via een hoofdopleider af te stemmen, waardoor je slechts één (financieel) aanspreekpunt hebt. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en maakt het beheren van Code 95 opleidingsbehoeften efficiënter en gemakkelijker voor jou en je bedrijf.

Wat onze klanten zeggen

Ook de opleidingsbehoeften van je personeel eenvoudiger managen?

In samenwerking met het Nieuwsblad Transport hebben wij een artikel gemaakt die het uitlegt hoe het werkt.