Landelijke logistieke opleidingen
door regionale professionals

 

Opleidingsplatform, voor bedrijven met logistiek gerelateerde opleidingsbehoeften

Overzicht en controle over de opleidings- en certificeringsbehoefte binnen jouw bedrijf

Het is essentieel om de juiste opleidingen en certificeringen voor je medewerkers te waarborgen, omdat dit van invloed is op de betrouwbaarheid van je planning en capaciteit, en daarmee op het succes van je bedrijf. Zonder een goede tool kan het bewaken, plannen en registreren van dit proces tijdrovend, onoverzichtelijk en foutgevoelig zijn.

Gelukkig biedt Opleidingsplatform de perfecte oplossing voor het organiseren, bewaken, plannen en registreren van de opleidings- en certificeringsbehoeften binnen je bedrijf.

Ons platform brengt opleiders en opdrachtgevers zoals jouw bedrijf samen, waardoor je gemakkelijk de juiste opleiders kunt vinden en het hele proces efficiënt kunt beheren. Of je nu op zoek bent naar logistieke opleidingen, het behalen van certificeringen zoals EHBO of Basisveiligheid VCA, of andere specifieke opleidingsbehoeften hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen. Met Opleidingsplatform bespaar je tijd en kosten op administratieve taken en kun je je volledig concentreren op je kernactiviteiten.

Als opdrachtgever krijg je real-time inzicht in de opleidingsbehoefte van je medewerkers, inclusief bevoegdheden, aanwezigheid en resultaten bij cursussen en examens. Hierdoor kun je proactief reageren op de behoeften van je team en ervoor zorgen dat ze altijd de juiste training krijgen. Met Opleidingsplatform ben je verzekerd van een gestroomlijnd en transparant opleidingsbeheer, waardoor je medewerkers de beste opleidingsmogelijkheden krijgen en je kunt voldoen aan de vereiste certificeringen.

Opleidingsplatform ontzorgt

Helpt organiseren

Helpt bewaken

Helpt plannen

Helpt registreren

Eén platform, landelijke dekking

Overzicht en controle over de opleidings- en certificeringsbehoefte binnen jouw bedrijf

We begrijpen dat het steeds uitdagender wordt om centraal met één aanbieder samen te werken voor alle logistiek gerelateerde opleidingen. Jouw medewerkers zijn verspreid over het hele land, terwijl het hoofdkantoor de coördinatie op zich neemt. Dit kan resulteren in een complexe situatie met meerdere contactpersonen, een onoverzichtelijke administratie en een gebrek aan totaaloverzicht van de opleidingsbehoeften van jouw medewerkers.

Met Opleidingsplatform werken opleiders samen als één betrouwbare partner en bieden zij een landelijk dekkend netwerk van opleidingslocaties aan. Dit betekent dat jouw medewerkers overal in het land toegang hebben tot passende opleidingen.

Ons platform biedt de mogelijkheid om gemakkelijk bij meerdere opleiders tegelijk opleidingen in te plannen, op een manier die jou en je medewerkers het beste uitkomt. Tegelijkertijd bieden we je de mogelijkheid om via een hoofdopleider alles af te stemmen, met het voordeel dat je maar met één (financieel) contactpersoon te maken hebt. 

Eén centraal platform

Efficiënt opleidingsbeheer begint met één centraal platform - Opleidingsplatform

Als transportbedrijf wil je de opleidingen van jouw medewerkers op een georganiseerde manier centraal regelen. Met Opleidingsplatform krijg je precies dat. Wat Opleidingsplatform jou als opdrachtgever biedt:

Efficiëntere bedrijfsvoering en betrouwbaardere planning met minder risico’s want:

  • Lagere foutmarge in verlopen certificeringen of verkeerde opleidingskeuze.
  • Minder tijdrovend dan het handmatig bijhouden van planning, bewaking en registratie.
  • Overzicht en controle met een betrouwbaar overzicht van al jouw medewerkers.

Vrijheid in het kiezen van opleiders en toch één hoofdopleider mogelijk voor eenvoudigere afstemming:

  • Grootste landelijke netwerk van samenwerkende opleiders waardoor er altijd een opleider in de buurt van jouw medewerker is.
  • Kies de opleidingspartner(s) naar wens.
  • Eenvoudige afstemming met één hoofdopleider, maar wel de mogelijkheid om opleidingen door het land te plannen.

Kies voor efficiëntie en overzicht in jouw opleidingsbeheer met Opleidingsplatform. Met Opleidingsplatform zorgen we ervoor dat jij als opdrachtgever de controle hebt over het opleidingsproces en tegelijkertijd profiteert van de efficiëntie en transparantie die ons platform biedt.

We staan klaar om samen met jou te faciliteren in de professionele ontwikkeling van jouw medewerkers en het succes van jouw transportbedrijf.

 

Wat onze klanten zeggen

Ook de opleidingsbehoeften van je personeel eenvoudiger managen?

In samenwerking met het Nieuwsblad Transport hebben wij een artikel gemaakt die het uitlegt hoe het werkt.